F-Securen Younited-palvelu lakkautetaan 1.10.2015.

Aiomme valitettavasti sulkea henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetun pilvitallennuspalvelumme 1.10.2015. F-Secure on myynyt younited-pilvipalveluliiketoimintansa Synchronoss Technologiesille. Uusi omistaja ei aio jatkaa younited-tuotteiden tarjoamista kuluttaja-asiakkaille. Tästä johtuen F-Securen younited- ja younited events -palvelut eivät valitettavasti ole enää saatavilla 1. lokakuuta 2015 jälkeen

Sinun on syytä toimia! 

Seuraavassa on joitakin lakkauttamista koskevia tärkeitä tietoja:

  • Kaikki sisältö on siirrettävä toiseen tallennustilaratkaisuun viimeistään 1.10.2015.
  • Et voi noutaa sisältöä enää lakkautuksen jälkeen.
  • F-Secure poistaa kaiken asiakassisällön palvelimistaan yksityisyysperiaatteidensa mukaisesti.
  • Jos haluat hyvityksen ostamastasi Premium-tilauksesta, tutustu hyvityksen pyytämistä koskeviin ohjeisiimme ennen kuin otat yhteyttä F-Securen asiakastukeen

Olemme kiitollisia tuotteemme käytöstä ja pahoittelemme mahdollista vaivaa. 

 

Lue lisää Tietopankissa

F-Securen younited-palvelu suljetaan 1. lokakuuta 2015

Asiat, joista tulee huolehtia ennen kuin F-Securen younited-palvelu suljetaan 1.10.2015.

 

Mitä teen, jos saan muistutuksen tilauksen uusimisesta?
Valitettavasti tilaustasi ei voi enää uusia. Tilauksesi päättyy 1.10.2015. Jätä huomioimatta kaikki uusimiseen liittyvät viestit.

Ilmoitus palvelun lakkauttamisesta

Kaikille rekisteröityneille younited-käyttäjille on lähetetty ilmoitus palvelun lakkauttamisesta. Sähköpostiosoite on sama kuin younitediin käytettävä kirjautumisosoite. Klikkaa tästä lukeaksesi ilmoituksen

Ota yhteyttä Tukeen

Jos sinulla on kysyttävää younited-tuotteeseen liittyvästä ostohyvityksestä, lue antamamme ohjeet ennen kuin otat yhteyttä meihin tukisivuston kautta.

Jos sinulla on muita younited-tuotteeseen liittyviä kysymyksiä, löydät niihin vastaukset younited-yhteisöstä.

 

Oletko yritysasiakas?

Kaikki younited for Business -sopimukset muutetaan päättymään viimeistään 1.lokakuuta 2015. Tätä ennen päättyviä sopimuksia ei enää uusita. Päättymispäivän jälkeen, younited for Business –ominaisuudet eivät enää ole hallittavissa PSB-portaalin kautta.

Ohjeet palvelussa olevan sisällön siirtämiseksi löytyy tältä sivulta.

F-Secure hyvittää tilauksen loppuosan kaikille niille asiakkaille, joiden younited for Business -sopimuksen alkuperäinen päättymispäivä on myöhemmin kuin 1.lokakuuta.

Younited –palvelun myyneen jälleenmyyjänne kautta saatte lisätietoa mahdollisen käyttämättä jäävän ajan hyvityksestä.